U bevindt zich hier: Dell Latitude E-6400

Dell Latitude E-6400Zoek opnieuw

 

Informatie

SKU M11642E001NLUS
Merk Dell
Processor:  2260 mhz
Geheugen:  2048 MB
Hardeschijf:  460 GB
Grootte:  14 inch

Extra informatie

Geïnspireerd ontwerp
De Latitude E6400 heeft een doordacht ontwerp en moet er niet alleen fraai uitzien, maar ook een lange werkdag meegaan. Dankzij de hoogwaardige behuizing met magnesiumlegering, de uiterst bestendige afwerking en de robuuste metalen scharnieren is de nieuwe Latitude E6400 duurzamer dan ooit. Werk comfortabeler dankzij een precisietoetsenbord met toetsen die langer meegaan en optionele achtergrondverlichting. Maak een stijlvolle indruk met onze slankere, dunnere vormgeving die is gebaseerd op de feedback van duizenden gebruikers zoals u.

De hele dag mobiel werken
Maak kennis met de laptop die het de hele werkdag volhoudt. Een gebruiksduur van 19 uur of meer is mogelijk dankzij de combinatie van onze standaard 9-cel batterij, de nieuwe slice-batterij met hoge capaciteit en de exclusieve Dell ControlPointTM -software. Blijf overal en altijd verbonden met Control Point Connection Manager van Dell. Hiermee brengt u snel en eenvoudig draadloze verbindingen tot stand en bent u verzekerd van ondersteuning voor huidige en toekomstige draadloze technologieën (Wi-Fi® , mobiel breedband, Bluetooth® 2.1, WiMAX® , High Performance Wireless-N).

Gemoedsrust
Slaap rustig in de wetenschap dat uw Dell Latitude-laptops en bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn, waar ook ter wereld. Dell biedt een grote verscheidenheid aan opties voor laptopbeveiliging en gegevensbescherming die u eenvoudig in uw huidige infrastructuur kunt opnemen, zoals:
Dell ControlVaultTM voor veilig beheer van aanmeldingsgegevens
Verificatie op basis van meerdere factoren via een geïntegreerde contactloze smartcardlezer, Trusted Platform Module v1.2 en een optionele biometrische vingerafdruklezer
Solid State-harde schijven voor betere gegevensbescherming
Met de Dell-services voor het beschermen van mobiele bedrijfsmiddelen kunt u de uptime maximaliseren terwijl u uw investering beschermt met de verlengde batterijservice en de service voor laptoptracering
De Dell-services voor het beschermen van mobiele gegevens bestaan uit services voor het op afstand wissen van gegevens, het herstellen van harde-schijfgegevens en gecertificeerde gegevensvernietiging. Met deze optionele services kan Dell uw gevoelige gegevens op afstand wissen, het potentiële verlies van waardevolle gegevens voorkomen, de vernietiging van gegevens certificeren of gegevens van een defecte harde schijf herstellen wanneer u geen back-up hebt.

Totaal eigendomsbeheer
Latitude Mainstream-laptops zijn ultieme teamspelers en meerdere laptops kunnen nagenoeg overal ter wereld worden beheerd door een enkele IT-medewerker. Met hulpmiddelen voor image- en systeembeheer, zoals Dell ImageDirect en Dell Client Manager, kunt u uw systeembeheer vereenvoudigen en IT-middelen vrijmaken om u te richten op meer strategische bedrijfsuitdagingen.

Dell Latitude E-6400

Dell Latitude E-6400

Geïnspireerd ontwerp
De Latitude E6400 heeft een doordacht ontwerp en moet er niet alle..

Naam afzender: Naam ontvanger:
E-mail afzender: E-mail ontvanger:

 

Tips voor bij uw laptop

laptoptassen

Laptoptassen: een mooie tas waarin u uw laptop kunt vervoeren of bewaren? Op Modern.nl vindt u diverse laptoptassen.

restyle je laptop

Resyle je laptop! Maak je laptop zo mooi als jezelf wilt en kies je eigen laptopskin op BoostID.com.

mobiel internet

Surfen met je laptop terwijl je onderweg bent? Altijd internet bij de hand met mobiel internet van KPN.nl

computer muizen

Vind je de muispad die standaard op een laptop zit niet zo fijn? Muizenshop.nl heeft ze in alle soorten en maten.


Laptop top 10

Selecteer direct

Betaalmogelijkheden