U bevindt zich hier: Dell Latitude E-5400

Dell Latitude E-5400Zoek opnieuw

 

Informatie

SKU E5400-E111NLUS
Merk Dell
Processor:  2000 mhz
Geheugen:  2048 MB
Hardeschijf:  160 GB
Grootte:  14 inch

Extra informatie

Geïnspireerd ontwerp
De Latitude E5400 is niet alleen ontworpen voor langdurig gebruik, maar ook om mobiele gebruikers de vereiste flexibiliteit te geven. Profiteer van een uitstekend aanpasbare en innovatieve reeks dockingstations en randapparatuur waarmee u onderweg net zo eenvoudig kunt werken als op kantoor.

Totaal eigendomsbeheer
De Latitude E5400 is de ultieme teamspeler en kan nagenoeg overal ter wereld worden beheerd1 door een enkele IT-professional. Met hulpmiddelen voor image- en systeembeheer, zoals Dell ImageDirect en Dell Client Manager, kunt u uw systeembeheer vereenvoudigen en IT-middelen vrijmaken.

Gemoedsrust
Slaap rustig in de wetenschap dat uw Dell Latitude-laptops en bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn, waar ook ter wereld Met de mobiliteitsservices van Dell ProSupport2 kunt u uw IT-middelen beschermen en voorkomen dat uw gegevens in handen van anderen terechtkomen.

- Met de Dell-services voor het beschermen van mobiele bedrijfsmiddelen2 kunt u de uptime maximaliseren terwijl u uw investering beschermt met de verlengde batterijservice2 en de service voor laptoptracering2.
- De Dell-services voor het beschermen van mobiele gegevens2 bestaan uit services voor het op afstand wissen van gegevens2, het herstellen van harde-schijfgegevens2 en gecertificeerde gegevensvernietiging2. Met deze optionele services kan Dell uw gevoelige gegevens op afstand wissen, het potentiële verlies van waardevolle gegevens voorkomen, de vernietiging van gegevens certificeren of gegevens van een defecte harde schijf herstellen wanneer u geen back-up hebt.

Blijf langer productief
Werk de hele dag zonder dat u een stopcontact nodig hebt met de 9-cel batterij van de Latitude E5400 en de Dell ControlPointTM -software. Beheer de energie-instellingen zodanig dat de batterij tot wel zes uur meegaat. Zo blijft u productief.

Dell Latitude E-5400

Dell Latitude E-5400

Geïnspireerd ontwerp
De Latitude E5400 is niet alleen ontworpen voor langdurig gebruik,..

Naam afzender: Naam ontvanger:
E-mail afzender: E-mail ontvanger:

 

Tips voor bij uw laptop

laptoptassen

Laptoptassen: een mooie tas waarin u uw laptop kunt vervoeren of bewaren? Op Modern.nl vindt u diverse laptoptassen.

restyle je laptop

Resyle je laptop! Maak je laptop zo mooi als jezelf wilt en kies je eigen laptopskin op BoostID.com.

mobiel internet

Surfen met je laptop terwijl je onderweg bent? Altijd internet bij de hand met mobiel internet van KPN.nl

computer muizen

Vind je de muispad die standaard op een laptop zit niet zo fijn? Muizenshop.nl heeft ze in alle soorten en maten.


Laptop top 10

Selecteer direct

Betaalmogelijkheden