U bevindt zich hier: Dell Latitude E-4300

Dell Latitude E-4300Zoek opnieuw

 

Informatie

SKU E4300-M111NLUS
Merk Dell
Processor:  2260 mhz
Geheugen:  2048 MB
Hardeschijf:  160 GB
Grootte:  13 inch

Extra informatie

Geïnspireerd ontwerp
De Latitude E4300 is ontworpen om in stijl te reizen. Dankzij de hoogwaardige behuizing met magnesiumlegering, de uiterst bestendige afwerking en de robuuste metalen scharnieren is de nieuwe Latitude E4300 duurzamer dan ooit. Dell Latitude Ultra-Portable-laptops zijn tevens uitgerust met exclusieve innovaties voor mobiel gebruik, zoals Dell Latitude ONTM , Dell ControlPointTM -software, en de kleine wisselstroomadapter van Dell voor in de auto en het vliegtuig om productiviteit onderweg te maximaliseren.

Directe connectiviteit
Profiteer van directe toegang tot e-mail, agenda en internet met de nieuwe communicatiemodule Dell Latitude ONTM . Met Dell Latitude ON beschikt u met één druk op een knop over bidirectionele toegang op afstand tot uw Microsoft Exchange-gegevens, zonder dat u de volledige laptop hoeft te starten of uit de slaapstand hoeft te halen. Hierdoor wordt energie bespaard en de levensduur van de batterij verlengd.

Gemoedsrust
Slaap rustig in de wetenschap dat uw Dell Latitude-laptops en bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn, waar ook ter wereld Dell biedt een grote verscheidenheid aan opties voor laptopbeveiliging en gegevensbescherming die u eenvoudig in uw huidige infrastructuur kunt opnemen, zoals:

- Dell ControlVaultTM voor veilig beheer van aanmeldingsgegevens
- Verificatie op basis van meerdere factoren via een optionele geïntegreerde contactloze smartcardlezer, Trusted Platform Module v1.2 en een optionele biometrische vingerafdruklezer
- Solid State-harde schijven voor betere gegevensbescherming
- Met de Dell-services voor het beschermen van mobiele bedrijfsmiddelen1 kunt u de uptime maximaliseren terwijl u uw investering beschermt met de verlengde batterijservice1 en de service voor laptoptracering1
- De Dell-services voor het beschermen van mobiele gegevens1 bestaan uit services voor het op afstand wissen van gegevens1, het herstellen van harde-schijfgegevens1 en gecertificeerde gegevensvernietiging1 ?. Met deze optionele services kan Dell uw gevoelige gegevens op afstand wissen, het potentiële verlies van waardevolle gegevens voorkomen, de vernietiging van gegevens certificeren of gegevens van een defecte harde schijf herstellen wanneer u geen back-up hebt.

Totaal eigendomsbeheer
De Latitude Ultra-Portable-laptops zijn ultieme teamspelers en kunnen nagenoeg overal ter wereld worden beheerd door uw IT-professionals. Met hulpmiddelen voor image- en systeembeheer, zoals Dell ImageDirect en Dell Client Manager, kunt u uw systeembeheer vereenvoudigen en IT-middelen vrijmaken om u te richten op meer strategische bedrijfsuitdagingen. Latitude Ultra-Portable-laptops kunnen tevens worden gecombineerd met alle dockingoplossingen voor laptops uit de E-reeks.

Dell Latitude E-4300

Dell Latitude E-4300

Geïnspireerd ontwerp
De Latitude E4300 is ontworpen om in stijl te reizen. Dankzij de h..

Naam afzender: Naam ontvanger:
E-mail afzender: E-mail ontvanger:

 

Tips voor bij uw laptop

laptoptassen

Laptoptassen: een mooie tas waarin u uw laptop kunt vervoeren of bewaren? Op Modern.nl vindt u diverse laptoptassen.

restyle je laptop

Resyle je laptop! Maak je laptop zo mooi als jezelf wilt en kies je eigen laptopskin op BoostID.com.

mobiel internet

Surfen met je laptop terwijl je onderweg bent? Altijd internet bij de hand met mobiel internet van KPN.nl

computer muizen

Vind je de muispad die standaard op een laptop zit niet zo fijn? Muizenshop.nl heeft ze in alle soorten en maten.


Laptop top 10

Selecteer direct

Betaalmogelijkheden