U bevindt zich hier: Acer TravelMate 5730-652G16MN

Acer TravelMate 5730-652G16MNZoek opnieuw

 

Informatie

Merk Acer
Aanvullende informatie 160GB, WLAN, WC, Vista Business
VendorID LX.TQH0Z.C64
Gewicht 4880 gram
EAN 4712842446842
SKU LX.TQH0Z.C64
Merk Acer
Processor:  2000 mhz
Geheugen:  2048 MB
Hardeschijf:  160 GB
Grootte:  15 inch

Extra informatie

Acers TravelMate 5730 zit verpakt in de nieuwe ProFile-ontwerp behuizing en verbetert de werkplekprestaties via mogelijkheden die perfect passen bij het dagelijks leven van vooruitstrevende professionals. De ProFile 'look & feel' van de TravelMate is volstrekt zakelijk, en z'n uitrusting met geavanceerde dual core processor technologie, de nieuwste graphics en volledige draadloze communicatie zorgen ervoor dat de TravelMate 5730 mobiliteit en efficiency bevordert voor elke professionele gebruiker, binnen een solide magnesiumlegering behuizing voor maximale bescherming.

Buitengewone prestaties en complete communicatie
De nieuwe TravelMate 5730 is voorzien van dual-core processor technologie, die garant staat voor buitengewone multitasking productiviteit die professionals voorop laat blijven lopen, terwijl de nieuwste ATI Mobility Radeon? HD 3470 of NVIDIA® GeForce® 9300M GS kaart nieuwe niveaus levert qua graphics en videoprestaties, voor het op betrouwbare wijze en stressvrij draaien van bedrijfsapplicaties. Het leveren van WPA2 geavanceerde gegevensencryptie en volledige draadloze communicatie (802.11a/g/Draft-N) garanderen probleemloze draadloze compatibiliteit en beveiliging voor de bescherming van bedrijfskritieke data, terwijl Gigabit Ethernet met Alert Standard Format (ASF) en Wake-on-LAN ondersteuning een snelle, efficiënte en veilige LAN-verbinding en beheermogelijkheden op afstand bieden.

Stijlvolle en professionele draagbaarheid
Acers nieuwe, gestroomlijnde en stijlvolle ProFile-behuizing biedt fantastische draagbaarheid en geweldige professionele stijl. De magnesiumlegering behuizing van de TravelMate 5730 biedt verbeterde stevigheid en licht gewicht, terwijl de verbeterde Acer Disk Anti-Shock Protection (DASP) technologie de harddisk van de notebook afschermt tegen de onvermijdelijke klappen van dagelijks mobiel gebruik, en zo de hoogste beschermingsniveaus garandeert. Dertien strenge tests garanderen jaren van langdurig, comfortabel gebruik van een notebook die is voorzien van alles wat nodig is om de efficiency- en productiviteitsbehoeften van moderne professionals te ondersteunen, zelfs tijdens momenten van ontspanning.

Acer TravelMate 5730-652G16MN

Acer TravelMate 5730-652G16MN

Acers TravelMate 5730 zit verpakt in de nieuwe ProFile-ontwerp behuizing en verbetert de werkplekpre..

Naam afzender: Naam ontvanger:
E-mail afzender: E-mail ontvanger:

 

Tips voor bij uw laptop

laptoptassen

Laptoptassen: een mooie tas waarin u uw laptop kunt vervoeren of bewaren? Op Modern.nl vindt u diverse laptoptassen.

restyle je laptop

Resyle je laptop! Maak je laptop zo mooi als jezelf wilt en kies je eigen laptopskin op BoostID.com.

mobiel internet

Surfen met je laptop terwijl je onderweg bent? Altijd internet bij de hand met mobiel internet van KPN.nl

computer muizen

Vind je de muispad die standaard op een laptop zit niet zo fijn? Muizenshop.nl heeft ze in alle soorten en maten.


Laptop top 10

Selecteer direct

Betaalmogelijkheden